ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο ιστοχώρο του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών.

Ο καινούργιος μας διαδικτυακός χώρος έχει διττό στόχο : αφενός να αποτελέσει ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο πληροφόρησης και επικοινωνίας με την κοινωνία και αφετέρου προκειμένου να δημιουργηθεί ένας δίαυλος αμφίδρομης επικοινωνίας με τα Μέλη μας και την ασφαλιστική αγορά γενικότερα.
 
Ασφάλιση, επικοινωνία, τεχνολογία είναι ένα τρίπτυχο που πρέπει να «συμπορεύεται», προκειμένου να επιτυγχάνουμε διαρκώς τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να αναδεικνύουμε την αξία της ασφαλιστικής δραστηριότητας. Η τεχνολογική πρόοδος διευκολύνει την επικοινωνία και παράλληλα αυξάνει την παραγωγική ικανότητα της ασφαλιστικής αγοράς.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών, η δικτύωση, η διαδραστικότητα και η συμμετοχή στον ψηφιακό κόσμο, συνιστούν βασικό άξονα των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας. Επιπλέον, τα νέα τεχνολογικά μέσα επιτρέπουν εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που διευκολύνουν τη λειτουργία του Συνδέσμου μας, χωρίς περιττά γραφειοκρατικά βάρη και διοικητικά κόστη.

Φιλοδοξούμε ο ιστότοπός μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια νέα εποχή για τον Σύνδεσμό μας. Για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας εκφράσετε την άποψή σας. Η γνώμη σας μετράει.

Καλή περιήγηση !

Ερρίκος Μοάτσος
Πρόεδρος Δ.Σ.